Betaalmethoden

 

Download betalingsmethoden

 

iDEAL

 ideal  

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Bancontact/Mister Cash

 BanContact 

Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. U wordt doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Mollie waar u de betaling kunt uitvoeren.

 

MasterCard

 mastercard 

Middels deze optie kunt u betalen met uw VISA of Mastercard. U wordt doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Mollie waar u de betaling kunt uitvoeren.

 

PayPal (momenteel niet mogelijk)

PayPal 

Wanneer u ervoor kiest om voor betalen via PayPal, wordt automatisch de betalingspagina van PayPal geopend. Op deze pagina kan de betaling worden afgerond. Dit kan gebeuren door in te loggen met een PayPal account of direct via creditcard.

 

Betaling via overschrijving

overschrijving 

Kiest u voor betaling via overschrijving van bank- of girorekening dan krijgt u tijdens het afrekening alle informatie voor de overboeking van het order totaal tevens ontvangt u een bevestigingsmail met hierin een overzicht van uw bestelling. Vermeld altijd uw ordernummer bij de overschrijving. De betaling dient volledig binnen 5 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor u. Mochten wij de betaling niet binnen 5 dagen hebben ontvangen, dan komen de artikelen weer vrij voor verkoop. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij uw betaling hebben ontvangen en uw bestelling in behandeling wordt genomen. U kunt te allen tijde de status van uw bestelling bekijken door in te loggen in uw account. U kunt dus nakijken wanneer uw bestelling wordt verzonden.

Betaling Actheraf

Actheraf Betalen 

Kiest u voor betaling betaling achteraf dan krijgt u zodra de bestelling is geplaatst een email met de factuur voor de betaling van uw bestelling. U dient 50% van de factuur te voldoen alvorens wij overgaan tot verdere afhandeling van uw bestelling, als na 5 werkdagen geen betaling is ontvangen dan wordt de bestelling geannuleerd. Op het moment dat u de bestelling ontvangt bent u verplicht om de resterende 50% van de factuur te voldoen binnen 14 dagen.

 

Download betalingsmethoden