Headsets en Speakers

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Xiaomi Bluetooth speaker Canon

Mooie compacte speaker van Xiaomi, levert dankzij de goede luidspreker een erg mooi geluid. De bass wordt goed overgebracht, waardoor je alle soorten muziek kan luisteren. Eenmaal opgeladen kan je tot wel 7 uur lang muziek luisteren. De speaker beschikt over Bluetooth 4.1 en is te gebruiken met alle types telefoons en tablets. Beschikbaar in zwart en wit.
€34,95

AbramTek Bluetooth speaker

Draagbare waterproof speaker van AbramTek. De speaker verbindt via Bluetooth met bijvoorbeeld uw smartphone of via de megeleverde audio kabel. De speaker kan worden opgeladen via een mini USB poort. Verder heeft de speaker een micro SD kaart poort, een jack plug audio aansluiting en knoppen om de muziek te pauzeren, hervatten, en het vorige en volgende nummer af te spelen. De speaker wordt geleverd met een hoesje om de speaker in te bewaren, een kabel van USB naar micro USB en een audio kabel (jack plug aansluiting). Afmetingen: 50 mm hoog x 60 mm breed. Beschikbaar in zwart en zilverkleurig.
Vanaf €20,95

Xiaomi mi portable Bluetooth speaker

Draagbare speaker van Xiaomi. De speaker heeft een compacte, volledige aluminium behuizing. Handig in gebruik om muziek te luisteren, als luidspreker of als conference call speaker voor in de vergaderzaal. Met slechts 1 druk op de knop zet je het 52x52x25mm apparaatje aan via Bluetooth of Micro USB poort en blijft deze tot 4 uur lang afspelen met de ingebouwde batterij. Een aanrader! Beschikbaar in goudkleurig en zwart.
€19,95