iPhone 8 plus

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Baseus donkerblauwe window case iPhone 7/ 7 plus, 8/ 8 plus

Donkerblauwe window case van het merk Baseus. De telefoon kan in het hoesje rechtop worden geplaatst zoals te zien is op de foto's. Een inkomend gesprek kan via het hoesje worden opgenomen, zoals te zien op de foto's. Beschikbaar voor iPhone 7, 7 plus, 8 en 8 plus.
€15,95

Nillkin defender zwarte case iPhone 7 plus / 8 plus

Zwart hoesje van het merk Nillkin. Het hoesje is gemaakt van kunststof en siliconen. De siliconen randen hebben een schokabsorberende werking. Het hoesje beschermt uw telefoon tegen stoten, krassen en vuil. Geschikt voor iPhone 7 plus en 8 plus.
€15,95

Nillkin defender zwart rode case iPhone 7 plus / 8 plus

Zwart met rood hoesje van het merk Nillkin. Het hoesje is gemaakt van kunststof en siliconen. De siliconen randen hebben een schokabsorberende werking. Het hoesje beschermt uw telefoon tegen stoten, krassen en vuil. Geschikt voor iPhone 7 plus / 8 plus.
€15,95

Bruine leren wallet case iPhone 7/ 7 plus, 8/ 8 plus

Bruine leren wallet case. Beschikbaar voor iPhone 7, 7 plus, 8 en 8 plus. Wordt geleverd in een houten doosje zoals te zien op de foto.
€14,95

Nillkin Lensen zilverkleurige case iPhone 7 / 7 plus, 8 / 8 plus

Een Nillkin topkwaliteit /high end case. Zilverkleurig hoesje van het merk Nillkin. Een gedeelte is zilverkleurig brushed aluminium en het andere gedeelte is zilverkleurig stof. Het hoesje heeft schokabsorberende randen van TPU siliconen. Beschikbaar voor iPhone 7, 7 plus, 8, 8 plus.
€24,95 €16,95

X-Level wallet case lichtbruin/goud iPhone 7, 7 plus, 8, 8 plus

Lichtbruin/goud kleur wallet case van X-Level, gemaakt van TPU, combinatie tussen silliconen en kunststof wat ervoor zorgt dat de case zacht aanvoelt maar toch optimale bescherming bied voor de telefoon. Vingervlek vrij. Mooi en modern design. De telefoon kan in het hoesje rechtop worden geplaatst zoals te zien is op de foto's. Beschikbaar voor iPhone 7, 7 plus, 8 en 8 plus.
€19,95

Nillkin Phenom rode leren case iPhone 7 plus, 8 plus

Rood hoesje van het merk Nillkin. Het hoesje is vervaardigd van TPU siliconen en echt leder. Het hoesje heeft de functionaliteit om de telefoon rechtop neer te zetten, zoals te zien op de foto's. Geschikt voor iPhone 7 plus en 8 plus.
€17,95

Baseus Travel Case transparant met rosé metaal/TPU dubbele bescherming iPhone 7, 7 plus, 8, 8 plus

Hoge kwaliteit Baseus travel case, biedt optimale bescherming voor uw telefoon door middel van een TPU hoes met een metalen rand en afwerking. Modern fashion design. Kleur: transparant kunststof met rosékleurige metalen afwerking. Beschikbaar voor iPhone 7, 7 plus, 8 en 8 plus.
€16,95 €9,95

Momax wit membraan hoesje iPhone 7, 7 plus, 8, 8 plus

Wit hoesje van het merk Momax. Het hoesje is ultradun: 0.3 mm en wordt geleverd met een "magic band" waarmee het hoesje rechtop kan worden geplaatst, zoals te zien is op de foto's. Het hoesje is semi-transparant. Beschikbaar voor iPhone 7, 7 plus, 8, 8 plus. Let op: de afgebeelde magic band is blauw, u ontvangt een lichtgrijze magic band.
€16,95

Nillkin Lensen goudkleurige case iPhone 7, 7 plus, 8, 8 plus

Een Nillkin topkwaliteit /high end case. Goudkleurig hoesje van het merk Nillkin. Een gedeelte is goudkleurig brushed aluminium en het andere gedeelte is bruin met goudkleurige stof. Het hoesje heeft schokabsorberende randen van TPU siliconen. Beschikbaar voor iPhone 7, 7 plus, 8, 8 plus.
€24,95 €16,95

Baseus Travel Case transparant met zwart metaal/TPU dubbele bescherming iPhone 7, 7 plus, 8, 8 plus

Hoge kwaliteit Baseus travel case, biedt optimale bescherming voor uw telefoon door middel van een TPU hoes met een metalen rand en afwerking. Modern fashion design. Kleur: transparant kunststof met zwarte metalen afwerking. Beschikbaar voor iPhone 7, 7 plus, 8, 8 plus.
€16,95 €9,95

Transparant telefoonhoesje met rosékleurige randjes iPhone 7, 7 plus, 8, 8 plus

Flexibel transparant telefoonhoesje met rosékleurige randjes. Beschikbaar voor iPhone 7, 7 plus, 8, 8 plus.
€7,95