Nagelaccessoires

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina
Filter op prijs

100 stuks nageldecoratie dier

Kleine decoraties om op uw nagels te plakken. U ontvangt ongeveer 100 stuks van de getoonde foto.
€1,95

100 stuks nageldecoratie fruit

Kleine decoraties om op uw nagels te plakken. U ontvangt ongeveer 100 stuks van de getoonde foto.
€1,95

5 Fruit canes

De canes kunnen worden geknipt/geschaaft om kleine decoraties te krijgen die op de nagels kunnen worden geplakt. De canes hebben een lengte van ongeveer 5 cm. U ontvangt 5 willekeurige fruit canes. Let op: de canes kunnen afwijken van de getoonde foto. Het thema is wel fruit.
€2,50

5 Plakrolletjes lijn

Het rolletje bevat plakfolie die u gemakkelijk op uw nagel kunt plakken om rechte lijntjes te maken (zie foto 1). Per set ontvangt u 5 rolletjes. Set 1 bevat de volgende kleuren rolletjes: rosé, zilver, goud, groen, roze Set 2 bevat de volgende kleuren rolletjes: zwart, roze, rosé, zilver met verschillende kleuren streepjes, blauw.
€3,50

5 Snoep canes

De canes kunnen worden geknipt/geschaaft om kleine decoraties te krijgen die op de nagels kunnen worden geplakt. De canes hebben een lengte van ongeveer 5 cm. U ontvangt 5 willekeurige snoep canes. Let op: de canes kunnen afwijken van de getoonde foto. Het thema is wel snoep.
€2,50

5 Velletjes witte lace-look nagelstickers

U ontvangt 5 verschillende velletjes witte nagelstickers. De meeste velletjes bevatten sticker met een lace-look/kanten-look. Let op: de velletjes die u ontvangt kunnen afwijken van de velletjes op de foto's.
€2,50

5 Velletjes zwarte lace-look nagelstickers

Onder andere: met bloemetjes, hartjes en lace-look/kanten-look. U ontvangt 5 verschillende velletjes zwarte nagelstickers. Let op: de velletjes die u ontvangt kunnen afwijken van de velletjes op de foto's.
€2,50

Blixz toolkit

Toolkit bestaande uit een vijl en hulpmiddel om stickers aan te brengen.
€4,95

Blixz nagelstickers diverse varianten

Professionele stickers voor over de gehele nagels. Verschillende uitvoeringen beschikbaar. De nagelstickers worden geleverd in het doosje zoals te zien is op de foto's. Elk doosje bevat 2 velletjes van elk 8 stickers. Let op: uitvoering 6 wordt zonder doosje geleverd.
€4,95

Gekleurde veertjes stickers

Velletje met gekleurde veertjes stickers.
€1,95