Other

View as Grid List
Sort by
Display per page

Docking en lader - Android

Hoco premium product. Docking en laadstation met micro USB connector. Beschikbaar in de kleuren zilver, goud en rosé. Aluminium behuizing met anti-statisch/kras beschermende kunstof laag in de binnenkant. Inclusief 1,2 meter kabel. Geschikt voor alle telefoons met een micro USB aansluting.
€22.95 €12.95

Docking en lader - iPhone

Hoco premium product. Docking en laadstation met lightning connector. Beschikbaar in de kleuren zilver, goud en rosé. Aluminium behuizing met anti-statisch/kras beschermende kunstof laag in de binnenkant. Inclusief 1,2 meter kabel. Geschikt voor iPhone modellen 5/5s, 6/6s, 6 Plus/6S plus.
€22.95 €12.95

Rosékleurige Hoco rol USB - Lightning kabel

USB - Lightning kabel voor iPhone 5/6/7 modellen. Kabel rolt vanzelf op in het doosje, dus nooit meer uw kabel in de knoop. Handig voor onderweg.
€9.95

USB Type-C naar micro USB Hoco

Hoco premium USB Type-C naar micro USB adapter. Rosé kleur. Aluminium behuizing. Ideal voor niewe MacBook Pro/touchbar en alle laptops/smartphones met een USB Type-C aansluiting.
€9.95

Goudkleurige Hoco rol USB - Lightning kabel

USB - Lightning kabel voor iPhone 5/6/7 modellen. Kabel rolt vanzelf op in het doosje, dus nooit meer uw kabel in de knoop. Handig voor onderweg. Let op: het product op foto's 2, 3 en 4 is de rosékleurige variant van het product.
€9.95

Nillkin magic disk v3.0 draadloze oplader

Witte Nillkin magic disk versie 3 draadloze oplader. U kunt uw toestel simpelweg neerleggen om deze op te laden. Werkt met smartphones die QI ondersteunen. De draadloze oplader is gemaakt van kunststof, heeft metalen randen, en is aan de bovenzijde voorzien van stijlvol lychee structuur PU leder. De slimme led-technologie aan de onderzijde toont aan wanneer de telefoon vol is en verandert automatisch mee wanneer de ruimte waarin hij zich bevindt van kleur veranderd. Dit is ideaal voor als je bijvoorbeeld naar bed toe gaat en het licht uit doet; het led-licht zal dan automatisch afzwakken, zodat jij niet wordt gehinderd. Let op: op foto 3, 4 en 5 is de oplader te zien in het zwart.
€27.95

Xiaomi mi portable Bluetooth speaker

Draagbare speaker van Xiaomi. De speaker heeft een compacte, volledige aluminium behuizing. Handig in gebruik om muziek te luisteren, als luidspreker of als conference call speaker voor in de vergaderzaal. Met slechts 1 druk op de knop zet je het 52x52x25mm apparaatje aan via Bluetooth of Micro USB poort en blijft deze tot 4 uur lang afspelen met de ingebouwde batterij. Een aanrader! Beschikbaar in goudkleurig en zwart.
€19.95