Samsung Galaxy S6 edge

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Screen protector - Gehard glas - Samsung Galaxy S6 edge, S6 edge plus, S7, S7 edge

Beschermt het display van je smartphone tegen krassen en stoten. Bedekt de volledige voorkant van je telefoon. De protector bestaat uit explosiebestendig gehard glas. De screen protector is 100% transparant dus het zal de helderheid van je scherm niet beïnvloeden. De screen protector is beschikbaar met een goudkleurige, zilverkleurige, witte of zwarte omranding of geheel transparant. Beschikbaar voor Samsung Galaxy S6 edge, S6 edge plus, S7 en S7 edge.
€8,95

Samsung clear cover goud S6, S6 edge, S6 edge+

Hoesje van het merk Samsung. Het hoesje is transparant met een goudkleurige rand. Beschikbaar voor Samsung Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+.
€12,95

Nillkin frosted goudkleurig hardcase S6 edge

Goudkleurige hardcase van het merk Nillkin. Het hoesje beschikt over een geribbeld design, hetgeen zorgt voor betere grip op uw telefoon. Het hoesje wordt geleverd met screenprotector. Beschikbaar voor Samsung Galaxy S6 Edge. Let op: het hoesje is meer gelig goud dan op de foto.
€13,95

Nillkin frosted rosé hardcase S7 edge

Rosé hardcase van het merk Nillkin. Het hoesje beschikt over een geribbeld design, hetgeen zorgt voor betere grip op uw telefoon. Het hoesje wordt geleverd met screenprotector. Geschikt voor Samsung Galaxy S7 Edge.
€13,95

Nillkin frosted zwarte hardcase S6 edge, S7 edge

Zwarte hardcase van het merk Nillkin. Het hoesje beschikt over een geribbeld design, hetgeen zorgt voor betere grip op uw telefoon. Het hoesje wordt geleverd met screenprotector. Beschikbaar voor Samsung Galaxy S7 Edge en Samsung Galaxy S6 Edge
€13,95