Screen protectors

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Screen protector - Gehard glas - iPhone 6/6s, 6/6s plus, 7/8, 7/8 plus

Beschermt het display van je iPhone tegen krassen en stoten. Bedekt de volledige voorkant van je telefoon. De protector bestaat uit explosiebestendig gehard glas. De screen protector is 100% transparant dus het zal de helderheid van je scherm niet beïnvloeden. Beschikbaar voor iPhone 6/6s, iPhone 6/6s plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus. De screen protector is beschikbaar met een witte of zwarte omranding.
€9,95

Screen protector - Gehard glas - Samsung Galaxy S6 edge, S6 edge plus, S7, S7 edge

Beschermt het display van je smartphone tegen krassen en stoten. Bedekt de volledige voorkant van je telefoon. De protector bestaat uit explosiebestendig gehard glas. De screen protector is 100% transparant dus het zal de helderheid van je scherm niet beïnvloeden. De screen protector is beschikbaar met een goudkleurige, zilverkleurige, witte of zwarte omranding of geheel transparant. Beschikbaar voor Samsung Galaxy S6 edge, S6 edge plus, S7 en S7 edge.
€8,95

Gehard glas screen protector transparant Apple Watch

Hoco Tempered Glass screen protector hardheid 9H, dikte 0,15 mm voor een optimale bescherming van je Apple Watch. De screen protector is volledig transparant. Beschikbaar voor 38mm en 42mm.
€6,95

Gehard glas screen protector zwart kader Apple Watch

Hoco Tempered Glass screen protector hardheid 9H, dikte 0,15 mm voor een optimale bescherming van je Apple Watch. De screen protector is transparant met een zwart kader. Beschikbaar voor 38mm en 42mm.
€7,95

Gehard glas screen protector iPad Air

Tempered Glass screen protector hardheid 9H, dikte 0,26 mm voor een optimale bescherming van je iPad. De screen protector is volledig transparant. Beschikbaar voor iPad Air 2, iPad Air 3, iPad Air 4 en iPad Mini 4.
€11,95

Keyboard / Toetsenbord protector MacBook Pro 2016

Toetsenbord beschermer van zacht silliconen, voor optimale bescherming van uw toetensbord tegen vuil. Speciaal op maat voor de Apple MacBook Pro 2016 13 inch (ook voor touchbar).
€6,95

Mouse/muis pad protector MacBook Pro 2016

Mouse pad / track pad protector / beschermer. Speciaal op maat voor de Apple MacBook Pro 2016 13 inch (ook voor touchbar).
€3,95

Scherm/screen protector MacBook Pro 2016 13 inch

Screen protector Speciaal op maat voor de Apple MacBook Pro 2016 13 inch (ook voor touchbar).
€6,95

Screen protector - Gehard glas - Samsung Galaxy S8, S8 plus

Beschermt het display van je smartphone tegen krassen en stoten. Bedekt de voorkant van je telefoon. De screen protector is 100% transparant dus het zal de helderheid van je scherm niet beïnvloeden. De screen protector is beschikbaar met een zwarte omranding (foto 2) of geheel transparant (foto 1). Beschikbaar voor Samsung Galaxy S8, S8 plus.
€9,95

Screen protector Baseus Zwart - Gehard glas - iPhone X / iPhone 10

Zwarte screen protector van het merk Baseus. Beschermt het display van je iPhone tegen krassen en stoten. Bedekt de volledige voorkant van je telefoon. De protector bestaat uit explosiebestendig gehard glas. De screen protector is 100% transparant dus het zal de helderheid van je scherm niet beïnvloeden. Geschikt voor iPhone X / 10. De screen protector heeft een zwarte omranding.
€14,95

Camera protector / lens protector Baseus - Gehard glas - iPhone X / iPhone 10

Lens protector van gehard glas van het merk Baseus. Beschermt de camera van je iPhone tegen krassen en stoten. De protector bestaat uit explosiebestendig gehard glas. De protector is 100% transparant dus zal de kwaliteit van de camera niet beïnvloeden. Geschikt voor iPhone X / 10.
€5,95