Screen protector - Gehard glas - iPhone 6/6s, 6/6s plus, 7/8, 7/8 plus

Beschermt het display van je iPhone tegen krassen en stoten. Bedekt de volledige voorkant van je telefoon. De protector bestaat uit explosiebestendig gehard glas. De screen protector is 100% transparant dus het zal de helderheid van je scherm niet beïnvloeden. Beschikbaar voor iPhone 6/6s, iPhone 6/6s plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus. De screen protector is beschikbaar met een witte of zwarte omranding.
Beschikbaarheid: Op voorraad
*
*
€9,95
Klanten die dit kochten, kochten ook..

X-Level wallet case bruin iPhone 7, 7 plus, 8, 8 plus

Bruine / Koffie kleur wallet case van X-Level, gemaakt van TPU, combinatie tussen silliconen en kunststof wat ervoor zorgt dat de case zacht aanvoelt maar toch optimale bescherming bied voor de telefoon. Vingervlek vrij. Mooi en modern design. De telefoon kan in het hoesje rechtop worden geplaatst zoals te zien is op de foto's. Beschikbaar voor iPhone 7, 7 plus, 8, 8 plus.
€19,95

Baseus Travel Case zwart, grijs metaal/TPU dubbele bescherming iPhone 7, 7 plus, 8, 8 plus

Hoge kwaliteit Baseus travel case, biedt optimale bescherming voor uw telefoon door middel van een TPU hoes met een metalen rand en afwerking. Modern fashion design. Kleur: zwart kunststof met grijze metalen afwerking. Beschikbaar voor iPhone 7, 7 plus, 8, 8 plus.
€16,95 €9,95

Rosékleurig hard hoesje glimmende rand iPhone 7, 7 plus, 8, 8 plus

Rosékleurig hard hoesje met glimmende rand bovenaan en onderaan. Beschikbaar voor iPhone 7, 7 plus, 8, 8 plus.
€7,95

Screen protector - Gehard glas - Samsung Galaxy S8, S8 plus

Beschermt het display van je smartphone tegen krassen en stoten. Bedekt de voorkant van je telefoon. De screen protector is 100% transparant dus het zal de helderheid van je scherm niet beïnvloeden. De screen protector is beschikbaar met een zwarte omranding (foto 2) of geheel transparant (foto 1). Beschikbaar voor Samsung Galaxy S8, S8 plus.
€9,95