Slim wonen

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Xiaomi Led lamp Wifi Kleur E27 Yeelight

De Xiaomi Yeelight Wifi RGB lamp met 16 miljoen kleurencombinaties. Het alternatief voor de Philips Hue lamp. De lamp is traploos dimbaar, heeft ingebouwde Wifi, een kleurhelderheid van 1700 tot 6500k, en kan met een smartphone en/of tablet bediend worden. Geen extra bridge nodig. Zie de beschrijving voor apps.
Vanaf €21,95

Xiaomi Cilinder lamp wireless Kleur Yeelight

De Xiaomi cilinder /nacht / tafellamp, is traploos dimbaar, heeft ingebouwde Bluetooth en kan met een smartphone en/of tablet bediend worden. De lamp wordt geleverd met een bijpassende adapter voor Nederland. Zeer hoge kwaliteit in afwerking en gemaakt van topkwaliteit materiaal. Kleur (RGB) LED lamp met aluminium voet en witte kap voor een goede lichtverspreiding. De RGB LEDs zijn van Osram en kunnen 16 miljoen kleuren weergeven. Bediening gaat via de lamp of speciale app en is zelfs te koppelen aan de MiBand. Zie de beschrijving voor details en apps.
€59,95 €49,95

Xiaomi Led lamp Wifi wit E27 Yeelight

De Xiaomi Yeelight Wifi lamp wit. Het alternatief voor de Philips Hue lamp. De lamp is traploos dimbaar, heeft ingebouwde Wifi en kan met een smartphone en/of tablet bediend worden. Geen extra bridge nodig. Zie de beschrijving voor apps.
€26,95 €17,95

Xiaomi Ledstrip Wifi Kleur 2 meter Yeelight

De Xiaomi Yeelight Wifi RGB flexibele ledstrip met 12 miljoen kleurencombinaties. Het alternatief voor de Philips Hue ledstrip. De lengte van de strip is 2 meter. De lengte van de kabels is 2 meter. De ledstrip is traploos dimbaar, heeft ingebouwde Wifi en kan met een smartphone en/of tablet bediend worden. Iedere strip wordt geleverd met een bijpassende adapter voor Nederland. Strip kan op maat worden geknipt. Geen extra bridge nodig. Zie de beschrijving voor apps.
Vanaf €32,95

Xiaomi led bureaulamp Wifi Yeelight

Xiaomi Bureau led lamp. De lamp is traploos dimbaar, heeft ingebouwde Wifi en kan met een smartphone en/of tablet bediend worden. Geen extra bridge nodig. Natuurlijk kan de lamp ook bediend worden middels de knop op de lamp zelf. Zie de beschrijving voor apps.
€64,95

Xiaomi Plafondlamp Wifi ledlamp Wit Yeelight

De Xiaomi Plafond led lamp. De lamp heeft 240 OSRAM leds. De lamp is geschikt voor volledige verlichting van ruimtes tot 20 m². De lamp is traploos dimbaar voor zowel lichtsterkte en kleurwarmte, heeft ingebouwde Bluetooth en Wifi, heeft een eigen afstandbediening (Bluetooth) en kan ook met een smartphone en/of tablet bediend worden via de standaard home app van Xiaomi. De lamp is zeer eenvoudig te monteren door het kliksysteem van de lamp, en is daarom ook gemakkelijk schoon te maken. De lamp kan ook gekoppeld worden aan de mi-band zodat de lamp automatisch uitschakelt. Volledig stofdicht volgens de IP60 norm. Zie de beschrijving voor de apps.
€109,95 €99,95

Xiaomi Smart Home kit

De Smart Home kit bevat een multifunctionele gateway, een deur/raam sensor, een bewegingssensor, een draadloze knop, en een slim stopcontact. Zie foto 1 en 2. Zie de omschrijving voor de verschillende mogelijkheden.
€99,95 €94,95

Xiaomi Smart gateway

De Smart gateway is een multifunctionele gateway die als centrale unit fungeert voor alle Xiaomi smart devices. Zie de omschrijving voor de verschillende mogelijkheden.
€49,95 €39,95

Xiaomi Smart Cube / slimme kubus

De Xiaomi Smart Cube. De kubus kan gebruikt worden om onder meer alle Xiaomi yeelights te bedienen zonder gebruik te maken van een smartphone. De kubus werkt op basis van draaien, kantelen, schuiven, etc. De smart gateway is vereist om gebruik te kunnen maken van de kubus. De kubus is beschikbaar in de kleuren wit, lichtblauw en lichtroze
€35,95 €24,95

Xiaomi draadloze schakelaar

Draadloze smart button van Xiaomi. De knop kan bijvoorbeeld gebruikt worden als deurbel. U kunt zelf iets inspreken of een eigen melodie uploaden, wat vervolgens te horen is wanneer iemand aanbelt. De schakelaar kan ook gebruikt worden om lampen aan en uit te maken. Let op: de smart gateway is vereist voor het functioneren van deze knop.
€12,95

Xiaomi draadloze temperatuur/luchtvochtigheid sensor

Smart draadloze temperatuur en luchtvochtigheid sensor van Xiaomi. U kunt op uw smartphone de temperatuur en luchtvochtigheid zien van de plek waar de sensor zich bevindt. De sensor werkt samen met de Xiaomi smart gateway en kan worden geprogrammeerd om apparaten in en uit te schakelen die verbonden zijn met de gateway. Zo kunt u bijvoorbeeld een ventilator of airco inschakelen wanneer de temperatuur of luchtvochtigheid een bepaalde waarde bereikt. Let op: de smart gateway is vereist voor dit apparaat.
€17,95

Xiaomi plant sensor

Smart sensor van Xiaomi voor planten. De vochtigheid van de plant, de lichtintensiteit en temperatuur worden gemeten. Zo kunt u bijvoorbeeld via uw smartphone zien wanneer uw plant water nodig heeft, de hoeveelheid zonlicht en wat de temperatuur is waar de plant zich bevindt. De verbinding tussen de sensor en de smartphone is via bluetooth.
€34,95 €21,95