Stekker adapter China/Europa

Bull topkwaliteit stekker adapter van China naar Europa, maximaal vermogen 2200W met kinderbeveiliging.
Beschikbaarheid: Op voorraad
€8,95
Klanten die dit kochten, kochten ook..

Xiaomi Led lamp Wifi Kleur E27 Yeelight

De Xiaomi Yeelight Wifi RGB lamp met 16 miljoen kleurencombinaties. Het alternatief voor de Philips Hue lamp. De lamp is traploos dimbaar, heeft ingebouwde Wifi, een kleurhelderheid van 1700 tot 6500k, en kan met een smartphone en/of tablet bediend worden. Geen extra bridge nodig. Zie de beschrijving voor apps.
Vanaf €21,95

Xiaomi Ledstrip Wifi Kleur 2 meter Yeelight

De Xiaomi Yeelight Wifi RGB flexibele ledstrip met 12 miljoen kleurencombinaties. Het alternatief voor de Philips Hue ledstrip. De lengte van de strip is 2 meter. De lengte van de kabels is 2 meter. De ledstrip is traploos dimbaar, heeft ingebouwde Wifi en kan met een smartphone en/of tablet bediend worden. Iedere strip wordt geleverd met een bijpassende adapter voor Nederland. Strip kan op maat worden geknipt. Geen extra bridge nodig. Zie de beschrijving voor apps.
Vanaf €33,95

Philips Mijia led bureaulamp Wifi Xiaomi

Philips Mijia Bureau led lamp. Philips heeft deze lamp samen met Xiaomi ontwikkeld. De lamp is traploos dimbaar, heeft ingebouwde Wifi en kan met een smartphone en/of tablet bediend worden middels de Mi Home app. Geen extra bridge nodig. Natuurlijk kan de lamp ook bediend worden middels de touch knoppen op de lamp zelf. De lamp kan 180 graden gebogen worden voor optimaal licht. Zie de beschrijving voor apps.
€69,95