Telefoonhoesjes

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Almus transparant hoesje S7, S7 edge

Transparant hoesje van het merk Almus. Het hoesje is ultradun: 0.68 mm en wordt geleverd met een screenpotector. Beschikbaar voor Samsung Galaxy S7, S7 edge.
€8,95

Baseus beige window case Samsung Galaxy S7/ S7 edge

Beige window case van het merk Baseus. De telefoon kan in het hoesje rechtop worden geplaatst zoals te zien is op de foto's. Beschikbaar voor Samsung Galaxy S7 en S7 edge.
€14,95

Baseus bruine window case iPhone 7, 7 plus, 8, 8 plus

Bruine window case van het merk Baseus. De telefoon kan in het hoesje rechtop worden geplaatst zoals te zien is op de foto's. Een inkomend gesprek kan via het hoesje worden opgenomen, zoals te zien op de foto's. Beschikbaar voor iPhone 7, 7 plus, 8, 8 plus.
€15,95

Baseus bruine window case Samsung Galaxy S7/ S7 edge

Bruine window case van het merk Baseus. De telefoon kan in het hoesje rechtop worden geplaatst zoals te zien is op de foto's. Beschikbaar voor Samsung Galaxy S7 en S7 edge.
€14,95

Baseus donkerblauwe window case iPhone 7/ 7 plus, 8/ 8 plus

Donkerblauwe window case van het merk Baseus. De telefoon kan in het hoesje rechtop worden geplaatst zoals te zien is op de foto's. Een inkomend gesprek kan via het hoesje worden opgenomen, zoals te zien op de foto's. Beschikbaar voor iPhone 7, 7 plus, 8 en 8 plus.
€15,95

Baseus rode window case iPhone 7, 8

Rode window case van het merk Baseus. De telefoon kan in het hoesje rechtop worden geplaatst zoals te zien is op de foto's. Een inkomend gesprek kan via het hoesje worden opgenomen, zoals te zien op de foto's. Beschikbaar voor iPhone 7, 8.
€15,95

Baseus rode window case Samsung Galaxy S7/ S7 edge

Rode window case van het merk Baseus. De telefoon kan in het hoesje rechtop worden geplaatst zoals te zien is op de foto's. Beschikbaar voor Samsung Galaxy S7 en S7 edge.
€14,95

Baseus transparant hoesje met blauwe rand Samsung Galaxy S7 edge

Transparant hoesje van het merk Baseus met een blauwe rand. Geschikt voor Samsung Galaxy S7 edge. Op foto 1 is het blauwe hoesje het middelste hoesje.
€11,95

Baseus transparant hoesje met goudkleurige rand Samsung Galaxy S7 edge

Transparant hoesje van het merk Baseus met een goudkleurige rand. Geschikt voor Samsung Galaxy S7 edge. Op foto 1 is het goudkleurige hoesje het linker hoesje.
€11,95

Baseus transparant hoesje met zilverkleurige rand Samsung Galaxy S7 edge

Transparant hoesje van het merk Baseus met een zilverkleurige rand. Geschikt voor Samsung Galaxy S7 edge. Op foto 1 is het zilverkleurige hoesje het rechter hoesje.
€11,95

Baseus transparant hoesje zwarte randjes Samsung Galaxy S8, S8 Plus

Transparant hoesje van het merk Baseus. De rand van het hoesje heeft aan de onder- en bovenkant een zwarte/donkergrijze kleur. Beschikbaar voor Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Plus.
€12,95

Baseus transparant met zwarte case iPhone X / iPhone 10

Transparant hoesje met zwarte randjes van het merk Baseus. Het hoesje is ultradun. Geschikt voor iPhone X / 10.
€14,95 €11,95