Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Verzenden naar Nederland kost €4,50. Verzenden naar België en Duitsland kost €18,00. Bij bestellingen boven €70,00 zijn de verzendkosten gratis.

Wij streven ernaar om alle bestellingen zo snel mogelijk aan u te leveren. Indien betaald met iDeal, BanContact of Creditcard is onze standaard levertijd binnen Nederland 1-2 werkdagen. Ons streven is om bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 dezelfde dag te verzenden. Dit betekent over het algemeen dat uw bestelling binnen Nederland de volgende dag aankomt. 

Indien achteraf betalen of bankoverschrijving gekozen is als betaalmethode, wordt de bestelling verzonden binnen 1-2 werkdagen nadat het bedrag is ontvangen.

Uw bestelling wordt altijd verstuurd met track en trace informatie.

 

 

Ruilen en Retourneren

LET OP: het is NIET mogelijk om een screen protector (ongeacht het type screen protector) te ruilen!

Bent u niet tevreden over uw product dan kunt u ervoor kiezen om uw product retour te sturen zoals bepaald in de wet ‘kopen op afstand’. U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Eveneens zijn de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Arelia Accessoires geretourneerd worden. Mocht achteraf blijken dat een product geretourneerd is, waarbij het product beschadigd is door gebruik, kunnen wij kosten in rekening brengen.

 

Hoe kan ik retourneren

Stuur een email naar info@arelia.nl waarin u het volgende vermeldt:

- Uw naam en telefoonnummer
- Het ordernummer van bestelling
- Welk product(en) u wilt retourneren
- De reden van retour
- Uw bankrekeningnummer waar wij het geld op kunnen terugstorten

Of u kunt hier het retour formulier invullen en emailen.

U kunt vervolgens het product in originele staat en indien mogelijk in originele verpakking terugsturen naar onderstaand adres. Wij zullen na ontvangst het door u betaalde bedrag binnen 10 werkdagen terugstorten op uw rekening. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Adres retourzendingen
Arelia Accessoires
t.a.v. Retour zending
Steegstraat 22
6133 AL Sittard 

Het retourneren van artikelen is uw eigen verantwoordelijkheid, bewaar daarom altijd het track&trace nummer van uw retourzending.

 

Kosten retourneren

Indien een zending door de brievenbus past, kunt u deze met voldoende frankering op deze manier terugsturen. Mocht u verkeerde of defecte goederen ontvangen hebben, dan zorgen we voor een correcte afhandeling en zullen de verzendkosten voor onze rekening zijn. Neem in dit geval contact met ons op middels het contactformulier. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen

 

Terugbetaling

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.