Xiaomi Cilinder lamp wireless Kleur Yeelight

De Xiaomi cilinder /nacht / tafellamp, is traploos dimbaar, heeft ingebouwde Bluetooth en kan met een smartphone en/of tablet bediend worden. De lamp wordt geleverd met een bijpassende adapter voor Nederland. Zeer hoge kwaliteit in afwerking en gemaakt van topkwaliteit materiaal. Kleur (RGB) LED lamp met aluminium voet en witte kap voor een goede lichtverspreiding. De RGB LEDs zijn van Osram en kunnen 16 miljoen kleuren weergeven. Bediening gaat via de lamp of speciale app en is zelfs te koppelen aan de MiBand. Zie de beschrijving voor details en apps.
Availability: In stock
€59.95
€49.95

 

 

Android app: klik hier

IOS (Apple) app: klik hier

De Yeelight Bed lamp is een mooie lamp voor op de tafel of nachtkastje. Apart ontwerp, mooie materialen en goede afwerking maken het product af. De bediening van witlicht en gekleurd licht is zeer eenvoudig en kan worden gedaan via de app of op de lamp direct. 

  • Mooie afwerking
  • Dimmer op lamp
  • Eenvoudige en duidelijke app
  • Integratie met slaapfunctie MiBand

 

Behuizing lamp
Zoals gezegd is de afwerking van een hoog niveau. Zorgen om vingerafdrukken is niet nodig zowel op het aluminium als op de kunststof zijn deze niet zichtbaar. Tijdens het gebruik wordt zowel de lamp als adapter niet warm of heet en ook niet na langere tijd.

 

Bediening lamp
De bediening bovenop reageert goed en vooral de dimmerfunctie werkt erg prettig. Door te vegen tussen de + en de – kan het licht feller of minder fel worden gemaakt. De selectieknop is alleen bedoeld voor Bluetooth verbinden of het inschakelen van de Flow mode.
Yeelight Lamp app
Om de Yeelight Bed lamp te kunnen bedienen via de app moet je eenmalig een Xiaomi account aanmaken en moet Bluetooth ingeschakeld zijn. Nadat de Bluetooth verbinding is opgezet kijkt de Yeelight app altijd eerst of er een firmware update is en voert deze uit. Via de app is het mogelijk meerdere Yeelight Bed lampen te bedienen. Voor eenvoudiger beheer is het ook mogelijk de lampen van een eigen naam te voorzien.

  
Witlicht
Op de lamp zelf is alleen de intensiteit van het witlicht in te stellen. De kleur van het witlicht is met de app in te stellen. Hiervoor moet eerst de lamp ingeschakeld worden.Door vanuit het midden naar links of naar rechts te vegen gaat de kleur van een soort oranje helemaal naar blauwwit. Door vanuit het midden naar boven te vegen wordt het licht feller en vanuit het midden naar beneden doffer.

 
RGB licht
Zoals gezegd kleur instellen kan alleen via de app. Door vanuit het midden naar links of rechts te vegen komt een regenboog waarmee de gewenste kleur ingesteld kan worden. Door vanuit het midden naar boven of naar beneden te vegen wordt de intensiteit van het licht bepaald.
 
Flow mode
Met Flow mode kunnen tot 4 kleuren gekozen worden die elkaar steeds afwisselen. De kleuren kunnen gekozen worden uit een standaard kleurenpallet, afbeeldingen of zelfs eigen foto’s.
 
Schedules
Schedules is eigenlijk niks meer dan een tijdschakelklok. Via gekozen tijdstippen (eenmalig, dagelijks, wekelijks of zelf gekozen dagen) kan bepaald worden wanneer de Yeelight uit- of aangezet moet worden. Maximaal kunnen er 5 schema’s ingesteld worden.

 
Sleep Timer
De Sleep Timer kan ingesteld worden dat de lamp tot 30 minuten blijft branden en schakelt zichzelf daarna uit.
 
Night Mode
Moet ’s nachts het licht soms aan maar mag deze niet te fel zijn dan kan dat Night mode geregeld worden. Tussen 2 vooraf ingesteld tijden kan gedurende nacht door aanraking van de dimmer op de lamp deze geactiveerd worden. De lamp zal dan echter niet fel schijnen.

 
Wake-up Light
Deze functie is waar de Philips Wake Up lampen bekend om zijn, wakker worden op basis van licht. Bij de Yeelight gaat 30 minuten voor de ingestelde wektijd de lamp aan en gaat deze steeds feller schijnen totdat de wektijd bereikt is. Net als Schedules is het Wake-up Light eenmalig, dagelijks, wekelijks of op zelf gekozen dagen in te stellen.
 
MiBand integratie
Dragers van een MiBand (1S) kunnen via Bluetooth verbinden met de Yeelight. Als de Yeelight aan staat en de drager van de MiBand valt in slaap dan gaat de Yeelight automatisch uit. Hiervoor moet wel BLE Broadcast via de Mi Fit App ingeschakeld zijn.

 
 
 
SpecificatieOmschrijving
LED 8x OSRAM LEDs, 16 miljoen kleuren, 300 lumen, kleurentemperatuur 1700K - 6500K, 20.000 uur levensduur
Ingangsspanning 100-240V, 0.5A, 50-60Hz, 12V adapter 1A
Vermogen 10 Watt
Toetsen Aan/uit knop, modus knop, dimmer
OS ondersteuning Android en iOS applicatie via Bluetooth
Afmetingen Hoogte 221 mm, diameter 100mm
Materiaal Kunststof en aluminium
Kleur Wit en geborsteld aluminium
Lumen 300 lm

Lamp wordt geleverd inclusief adapter.