Xiaomi draadloze schakelaar

Draadloze smart button van Xiaomi. De knop kan bijvoorbeeld gebruikt worden als deurbel. U kunt zelf iets inspreken of een eigen melodie uploaden, wat vervolgens te horen is wanneer iemand aanbelt. De schakelaar kan ook gebruikt worden om lampen aan en uit te maken. Let op: de smart gateway is vereist voor het functioneren van deze knop.
Availability: In stock
€12.95

Zie onderstaande links voor bijbehorende smartphone apps:

Android app: Mi Home, klik hier

IOS (Apple) app: Mi Home, klik hier

Customers who bought this item also bought

Xiaomi starter pack 3: 2x Wifi lamp wit en 1 Led strip

Starter pack 3 bestaat uit 2 Xiaomi Wifi witte lampen en 1 Xiaomi kleur Led strip 2 meter. De Xiaomi Yeelight Wifi lamp wit. Het alternatief voor de Philips Hue lamp. De lamp is traploos dimbaar, heeft ingebouwde Wifi en kan met een smartphone en/of tablet bediend worden. De Xiaomi Yeelight Wifi RGB flexibele ledstrip met 12 miljoen kleurencombinaties. Het alternatief voor de Philips Hue ledstrip. De lengte van de strip is 2 meter. De lengte van de kabels is 2 meter. De ledstrip is traploos dimbaar, heeft ingebouwde Wifi en kan met een smartphone en/of tablet bediend worden. Iedere strip wordt geleverd met een bijpassende adapter voor Nederland. Strip kan op maat worden geknipt. Geen extra bridge nodig. Zie de hieronder voor links naar apps.
€75.85 €69.95

Xiaomi Smart Home kit

De Smart Home kit bevat een multifunctionele gateway, een deur/raam sensor, een bewegingssensor, een draadloze knop, en een slim stopcontact. Zie foto 1 en 2. Zie de omschrijving voor de verschillende mogelijkheden.
€99.95 €94.95