Xiaomi Ledstrip Wifi Kleur 2 meter Yeelight

De Xiaomi Yeelight Wifi RGB flexibele ledstrip met 12 miljoen kleurencombinaties. Het alternatief voor de Philips Hue ledstrip. De lengte van de strip is 2 meter. De lengte van de kabels is 2 meter. De ledstrip is traploos dimbaar, heeft ingebouwde Wifi en kan met een smartphone en/of tablet bediend worden. Iedere strip wordt geleverd met een bijpassende adapter voor Nederland. Strip kan op maat worden geknipt. Geen extra bridge nodig. Zie de beschrijving voor apps.
Availability: In stock
€44.95
€36.95
PRICE BREAKS - The more you buy, the more you save
Quantity 10+
Price €32.95

 

Android app: klik hier

IOS (Apple) app: klik hier

 

Energie label : A++ 

Lumen: 200lm

Vermogen: 12 Watt (60 leds van 0.2 Watt)

Levensduur: 25000 uur

Wifi : Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz

Lengte : 2 meter 

Customers who bought this item also bought

Xiaomi Led lamp Wifi Kleur E27 Yeelight

De Xiaomi Yeelight Wifi RGB lamp met 16 miljoen kleurencombinaties. Het alternatief voor de Philips Hue lamp. De lamp is traploos dimbaar, heeft ingebouwde Wifi, een kleurhelderheid van 1700 tot 6500k, en kan met een smartphone en/of tablet bediend worden. Geen extra bridge nodig. Zie de beschrijving voor apps.
From €21.95

Stekker adapter China/Europa

Bull topkwaliteit stekker adapter van China naar Europa, maximaal vermogen 2200W met kinderbeveiliging.
€8.95

Xiaomi Led lamp Wifi wit E27 Yeelight

De Xiaomi Yeelight Wifi lamp wit. Het alternatief voor de bekende Hue lamp. De lamp is traploos dimbaar, heeft ingebouwde Wifi en kan met een smartphone en/of tablet bediend worden. Geen extra bridge nodig. Zie de beschrijving voor apps.
€26.95 €17.95

Xiaomi Smart Cube / slimme kubus

De Xiaomi Smart Cube. De kubus kan gebruikt worden om onder meer alle Xiaomi yeelights te bedienen zonder gebruik te maken van een smartphone. De kubus werkt op basis van draaien, kantelen, schuiven, etc. De smart gateway is vereist om gebruik te kunnen maken van de kubus. De kubus is beschikbaar in de kleuren wit, lichtblauw en lichtroze
€35.95 €24.95