Xiaomi Smart Cube / slimme kubus

De Xiaomi Smart Cube. De kubus kan gebruikt worden om onder meer alle Xiaomi yeelights te bedienen zonder gebruik te maken van een smartphone. De kubus werkt op basis van draaien, kantelen, schuiven, etc. De smart gateway is vereist om gebruik te kunnen maken van de kubus. De kubus is beschikbaar in de kleuren wit, lichtblauw en lichtroze
Availability: In stock
*
€35.95
€24.95

 Zie onderstaande links voor bijbehorende smartphone apps:

Android app: Mi Home, klik hier

IOS (Apple) app: Mi Home, klik hier

Model Mi Smart Home Cube
Type Controller
Grootte
Gewicht 58g
Draadloos Type ZigBee
Batterij type CR2450
SRRC CMIIT ID: 2016DP0965
Customers who bought this item also bought

Xiaomi Smart Home kit

De Smart Home kit bevat een multifunctionele gateway, een deur/raam sensor, een bewegingssensor, een draadloze knop, en een slim stopcontact. Zie foto 1 en 2. Zie de omschrijving voor de verschillende mogelijkheden.
€99.95 €94.95

Xiaomi Ledstrip Wifi Kleur 2 meter Yeelight

De Xiaomi Yeelight Wifi RGB flexibele ledstrip met 12 miljoen kleurencombinaties. Het alternatief voor de Philips Hue ledstrip. De lengte van de strip is 2 meter. De lengte van de kabels is 2 meter. De ledstrip is traploos dimbaar, heeft ingebouwde Wifi en kan met een smartphone en/of tablet bediend worden. Iedere strip wordt geleverd met een bijpassende adapter voor Nederland. Strip kan op maat worden geknipt. Geen extra bridge nodig. Zie de beschrijving voor apps.
From €32.95