Xiaomi Smart gateway

De Smart gateway is een multifunctionele gateway die als centrale unit fungeert voor alle Xiaomi smart devices. Zie de omschrijving voor de verschillende mogelijkheden.
Availability: In stock
€49.95
€39.95

De gateway heeft een LED met 16,000,000 verschillende kleuren en bevat een speaker.

Met deze smart gateway kunnen uw apparaten gecombineerd worden zoals u zelf wilt. Voorbeelden hiervan zijn:

De deur/raam sensor kan geplaatst worden bij een deur of raam en houdt bij of de deur of het raam open is. Zo kan er bijvoorbeeld een alarm afgaan zodra de deur of het raam open is.

De bewegingssensor kan geplaatst worden zodat beweging in de buurt van de sensor ervoor zorgt dat een lamp aan zal gaan. Denk bijvoorbeeld aan een nachtlampje op de gang, die aan zal gaan wanneer u 's nachts naar het toilet gaat.

De knop kan bijvoorbeeld gebruikt worden als deurbel. U kunt zelf iets inspreken wat vervolgens te horen is wanneer iemand aanbelt.

De temperatuur/luchtvochtigheids sensor, op basis van temperatuur / luchtvochtigheid kunt u andere apparaten in en uit schakelen

Het is ook mogelijk om voordat u uw huis verlaat, de veiligheidsmodus in te schakelen op uw telefoon. Alle apparaten kunnen verbonden worden aan het veiligheidsregime. Vervolgens, in geval van verdachte bewegingen in het huis of het openen van een raam, kunt u op uw smartphone worden genoticifeerd.

Een andere mogelijkheid is om uw huisdier in de gaten te houden. U verbindt een bewegingssensor met een deurbel en zodra uw huisdeur door de deur/het luikje gaat, zal de deurbel u notificeren.

De gateway wordt geleverd met een adapter voor Nederland.

Zie onderstaande links voor bijbehorende smartphone apps:

 

LET OP Het betreft hier alleen de gateway component, andere sensors zijn los te bestellen.

Android app: Mi Home, klik hier

IOS (Apple) app: Mi Home, klik hier

Customers who bought this item also bought

Xiaomi plant sensor

Smart sensor van Xiaomi voor planten. De vochtigheid van de plant, de lichtintensiteit en temperatuur worden gemeten. Zo kunt u bijvoorbeeld via uw smartphone zien wanneer uw plant water nodig heeft, de hoeveelheid zonlicht en wat de temperatuur is waar de plant zich bevindt. De verbinding tussen de sensor en de smartphone is via bluetooth.
€34.95 €21.95