Xiaomi Smart Home kit

De Smart Home kit bevat een multifunctionele gateway, een deur/raam sensor, een bewegingssensor, een draadloze knop, en een slim stopcontact. Zie foto 1 en 2. Zie de omschrijving voor de verschillende mogelijkheden.
Availability: In stock
€99.95
€94.95

De gateway heeft een LED met 16,000,000 verschillende kleuren en bevat een speaker.

Met deze smart home kit kunnen uw apparaten gecombineerd worden zoals u zelf wilt. Voorbeelden hiervan zijn:

De deur/raam sensor kan geplaatst worden bij een deur of raam en houdt bij of de deur of het raam open is. Zo kan er bijvoorbeeld een alarm afgaan zodra de deur of het raam open is.

De bewegingssensor kan geplaatst worden zodat beweging in de buurt van de sensor ervoor zorgt dat een lamp aan zal gaan. Denk bijvoorbeeld aan een nachtlampje op de gang, die aan zal gaan wanneer u 's nachts naar het toilet gaat.

De knop kan bijvoorbeeld gebruikt worden als deurbel. U kunt zelf iets inspreken wat vervolgens te horen is wanneer iemand aanbelt.

Een apparaat kan worden ingestoken in het stopcontact en dit stopcontact kan bijvoorbeeld gebaseerd op andere sensors aan-of uitgeschakeld worden. Zo kunt u bijvoorbeeld een ventilator insteken in het stopcontact. Zodra de temperatuursensor een waarde van boven de 30 graden aangeeft, wordt het stopcontact automatisch aangezet, hetgeen ervoor zorgt dat de ventilator aangaat.

Het is ook mogelijk om voordat u uw huis verlaat, de veiligheidsmodus in te schakelen op uw telefoon. Alle apparaten kunnen verbonden worden aan het veiligheidsregime. Vervolgens, in geval van verdachte bewegingen in het huis of het openen van een raam, kunt u op uw smartphone worden genoticifeerd.

Een andere mogelijkheid is om uw huisdier in de gaten te houden. U verbindt een bewegingssensor met een deurbel en zodra uw huisdeur door de deur/het luikje gaat, zal de deurbel u notificeren.

De smart home kit is gemakkelijk te installeren en heeft laag stroomverbruik. De reactie is 15 ms. 

De kit wordt geleverd met 2 adapters voor Nederland (deze kunt u in een Nederlands stopcontact steken en u kunt er een Chinese stekker insteken). Er wordt ook een adapter geleverd voor een Chinees stopcontact waar u een Nederlandse stekker in kunt steken.

Customers who bought this item also bought

Xiaomi Led lamp Wifi Kleur E27 Yeelight

De Xiaomi Yeelight Wifi RGB lamp met 16 miljoen kleurencombinaties. Het alternatief voor de Philips Hue lamp. De lamp is traploos dimbaar, heeft ingebouwde Wifi, een kleurhelderheid van 1700 tot 6500k, en kan met een smartphone en/of tablet bediend worden. Geen extra bridge nodig. Zie de beschrijving voor apps.
From €21.95

Xiaomi starter pack 3: 2x Wifi lamp wit en 1 Led strip

Starter pack 3 bestaat uit 2 Xiaomi Wifi witte lampen en 1 Xiaomi kleur Led strip 2 meter. De Xiaomi Yeelight Wifi lamp wit. Het alternatief voor de Philips Hue lamp. De lamp is traploos dimbaar, heeft ingebouwde Wifi en kan met een smartphone en/of tablet bediend worden. De Xiaomi Yeelight Wifi RGB flexibele ledstrip met 12 miljoen kleurencombinaties. Het alternatief voor de Philips Hue ledstrip. De lengte van de strip is 2 meter. De lengte van de kabels is 2 meter. De ledstrip is traploos dimbaar, heeft ingebouwde Wifi en kan met een smartphone en/of tablet bediend worden. Iedere strip wordt geleverd met een bijpassende adapter voor Nederland. Strip kan op maat worden geknipt. Geen extra bridge nodig. Zie de hieronder voor links naar apps.
€75.85 €69.95

Xiaomi draadloze schakelaar

Draadloze smart button van Xiaomi. De knop kan bijvoorbeeld gebruikt worden als deurbel. U kunt zelf iets inspreken of een eigen melodie uploaden, wat vervolgens te horen is wanneer iemand aanbelt. De schakelaar kan ook gebruikt worden om lampen aan en uit te maken. Let op: de smart gateway is vereist voor het functioneren van deze knop.
€12.95

Xiaomi Smart Cube / slimme kubus

De Xiaomi Smart Cube. De kubus kan gebruikt worden om onder meer alle Xiaomi yeelights te bedienen zonder gebruik te maken van een smartphone. De kubus werkt op basis van draaien, kantelen, schuiven, etc. De smart gateway is vereist om gebruik te kunnen maken van de kubus. De kubus is beschikbaar in de kleuren wit, lichtblauw en lichtroze
€35.95 €24.95